Ro för kropp och själ

Vi kan behandla såväl fysiska som psykiska åkommor. Några av våra behandlingar inkluderar de nedan.

img

Akupunktur

En av de behandlingar som vi är specialister på är akupunktur. Med akupunktur kan vi bland annat hjälpa dig som lider av smärta och värk i olika delar av kroppen. Akupunktur kan dock även hjälpa mot ångest och oro, depression, allergier och beroende. Varmt välkommen till oss om du är sugen på att testa på denna metod.

img

Massage

Hos oss arbetar även flera skickliga massageterapeuter. De kan bland annat förse dig med thailändsk massage, något som kan göra under för både kropp och själ. Hos oss kan du få samma genuina upplevelse som du hade fått om du gjorde din massage i Thailand.

img

Koppning

En annan typ av traditionell kinesisk medicin som vi erbjuder är koppning. Koppning är något som används för att öka blodcirkulationen i kroppen samt lindra muskelsmärta. Namnet koppning kommer från det faktum att denna metod utförs genom att man placerar en typ av koppar på de delar av kroppen som ska behandlas.

img

Moxa och skrapning

Moxa och skrapning är behandlingar som används för att motverka stelhet och smärta i kroppen. De hjälper även kroppen att göra sig av med slagg eftersom de skapar ett bättre blodflöde.

img

Kinesiska örter

Vi erbjuder även medicinsk behandling med kinesiska örter. Dessa kan användas för behandling och lindring av olika typer av fysiska problem. Det finns ett mycket stort antal olika örtrecept, flera hundra stycken.