Akupunktur pålitlig Stockholm

Karins Akupunkturklinik

Varmt välkommen till oss på Karins Akupunkturklinik! Vi är en klinik som kan förse dig med ro för både kropp och själ. En av de behandlingar som vi specialiserar oss på är akupunktur. Det är en uråldrig typ av traditionell kinesisk medicin som kan få dig att må bättre både fysiskt och psykiskt. Det är dessutom bara en av de många behandlingar vi erbjuder.

Om du har någon typ av smärta eller annan åkomma såsom stress, oro eller ångest kan du vända dig till oss. När du berättat mer om dina problem kan vi ge dig tips och rekommendationer kring våra behandlingar. Vi berättar mer om hur de fungerar samt hur de kan hjälpa dig med dina besvär. Ta kontakt med oss på Karins Akupunkturklinik idag för att ställa frågor eller boka en tid direkt!

Vår personal

Personalen här på Karins Akupunkturklinik är alla specialister inom det de ägnar sig åt. Detta gäller oavsett om det handlar om våra akupunktur-behandlare, våra massörer eller våra massöser. Det spelar alltså inte någon roll vilken behandling det rör sig om, du är i trygga händer oavsett vilket här hos oss. Vi har både certifikaten på plats och relevanta utbildningar inom samtliga behandlingar som erbjuds. Bortsett kunskapen vi har ”på papper” har vi även arbetat inom området i över ett decennium. Vi är med andra ord en erfaren aktör som hjälpt mängder av kunder till bättre hälsa och en härligare vardag. Hör av dig till oss idag för att komma i kontakt med vår skickliga personal!

Akupunktur bra pris Stockholm

Vår klinik

Du finner oss på Karins Akupunkturklinik i moderna lokaler med en avkopplande atmosfär inne i centrala Stockholm. Du är varmt välkommen till oss, och vi ser fram emot att kunna förse dig med en behandling som får din kropp och själ att må bättre! Innan du besöker oss är det en bra idé att höra av dig. Detta för att boka en tid så att du kan garantera din plats hos oss. Vi nås smidigt genom kontaktformuläret eller telefonnumret här på hemsidan. Skriv eller ring till oss och berätta mer om din situation så kan vi tillsammans hitta ett passande upplägg för dig!

Boka din tid

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify